Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanında asfalt kaplama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

        İlçe genelinde vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için gayret gösteren Osmangazi Belediyesi, 136 mahallede planlanan program dahilinde yol çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Demirtaş Dumlupınar Mahallesi 2. Kuzey Sokak ve Zülfikar Sokak ile Yenikent Mahallesi 731. Sokak’ta bordür ve kaldırım çalışmaları tamamlanan yolları asfalt ile kapladı.

        “Daha güzel ve yaşanabilir bir Osmangazi” için çalıştıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediye ekiplerimiz, ilçemizin birçok noktasında altyapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Osmangazi’nin bütün cadde ve sokaklarında talep ve ihtiyaçlara göre eksiklikleri gideriyoruz. Mevcut yolları yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni imar yolları açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatacak ciddi ulaşım yatırımlarını hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalarımız bir plan dâhilinde gerçekleşiyor. Yaptığımız çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa