Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)BURSA´da, dün akşam etkili olan fırtınada, çatı katından otomobilin üzerine plastik masa ve demir parçalar düştü. Aracın yanında oturanların, düşen parçalardan 9 saniye ile kurtuldukları anlar, güvenlik kamerasınca kaydedildi.  

        Kentte dün akşam etkili olan sağanak ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Orhangazi ilçesi Camikebir Mahallesi Orhanbey Caddesi´nde, Barış Atış'a ait iş yerinin önünde oturanlar, şiddetli rüzgarın etkisiyle bazı parçaların çatından düşmeye başladığını fark edince içeri girdi. Gençler, kalktıktan 9 saniye sonra binanın çatı katındaki plastik masa ve demir parçalar ile tabureler, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Gençlerin yara almaktan 9 saniyeyle kurtulduğu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

        Olayı anlatan Barış Atış, "Arkadaşlarla oturuyorduk. Demir parçalarının düştüğünü görünce içeri girdik. Bir süre sonra çatıdan parça düşüp arabaya vurdu. Arkadaşlarımızdan biri yüzünden hafif yaralandı" dedi. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Orhangazi Hasan BOZBEY

        2021-10-16 12:31:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa