Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mudanya Belediyesi’nin 2022 mâlî yılı bütçesi 145 milyon 613 bin TL olarak kabul edildi.

        Mudanya Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısı’nın ikinci oturumunda 2022 mâlî yılı ve izleyen iki yıl bütçesi, performans programı, ücret tarifesi görüşüldü. Oturumda, 2022 mâlî yılı bütçesi kabul edildi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen meclis toplantısında 2022 yılı performans programı kabul edilirken, gelir ve gider bütçesi de ayrı ayrı oylandı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Plân ve Bütçe Komisyonu üyelerine teşekkür ederken, alınan kararların Mudanya’ya hayırlı olmasını diledi.

        Türkyılmaz, “Pandemi sürecinde ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan dolayı çıkan genelgeler doğrultusunda esnafımızdan kira almadık. Gelirler düşerken, buna rağmen yine iyi bir performans gerçekleştirdik. Kültürden sanata, spordan eğitime, sosyal belediyecilik örneklerinden turizme her alanda hayatın bütün renkleriyle yaşayan Mudanya için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa