Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derya EVREN/BURSA, (DHA)BURSA´da Selçuk Göktuğ (35), incelediği tabancayla doldur boşalt yaparken kazara arkadaşı Buğra Tanyıldız´ı (29) göğsünden vurup yaraladı. İlk ifadesinde Tanyıldız´ın intihara teşebbüs ettiğini öne süren ardından ise suçunu itiraf eden Selçuk Göktuğ, tutuklandı.

        Olay, önceki gün Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi´nde meydana geldi. Buğra Tanyıldız ile arkadaşları Selçuk Göktuğ, Y.Y. ve S.S. evde bir araya gelip sohbet etmeye başladı. Bu sırada Tanyıldız, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasını arkadaşlarına gösterdi. Silahı incelemek için Tanyıldız'dan alan Selçuk Göktuğ, doldur boşalt yaparken kazara tetiğe dokundu. Silahtan çıkan mermi, Tanyıldız'ın göğsüne isabet etti. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Tanyıldız'ın duran kalbini, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıp hastaneye kaldırdı.

        Olay sonrası, Buğra Tanyıldız'ın intihara teşebbüs ettiğini söyleyen Selçuk Göktuğ ile Y.Y. ve S.S. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Göktuğ, "Buğra'nın tabancasına doldur boşalt yaparken elim tetiğe temas edince, arkadaşımın yaralanmasına neden oldum. Korkudan gerçeği söyleyemedim. Onu, istemeyerek ben vurdum" dedi.

        İfadelerinin ardından ev sahibi S.S. ile Y.Y. savcının talimatıyla serbest kaldı. Adliyeye sevk edilen Selçuk Göktuğ ise çıkarıldığı mahkemece `Adam yaralamak´ suçundan tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Derya EVREN

        2021-10-13 11:35:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa