Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURTARIM 2021 Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ve BURSA 13. Uluslararası Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, ilk gün beklenen ilgiyi görmedi.

        TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sürecek olan 150'nin üzerinde firmayı bir araya getirecek olan Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 13. Uluslararası Hayvancılık Ekipmanları Fuarına çiftçiler ilk gün beklenen ilgiyi göstermedi. Geçmiş dönemlerde stantlar çiftçiler tarafından dolup taşarken, bu sene boş kaldı. Fuara, Balkan ülkelerinin tamamından, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan, Fas, Tunus Cezayir, Kenya, Uganda, Senegal, Etiyopya ve İran'dan binin üzerinde sektör temsilcilerinin katılması bekleniyor.

        Salgından dolayı 2 senedir fuar olmadığını belirten firma yetkilileri, “Daha önceki katılımlara göre şu an katılımcı sayısı az görünüyor. Ancak önümüzdeki süreçte bu sayının artacağını düşünüyoruz. Korona virüs salgınından önce düzenlenen fuarlarda yoğun bir katılım vardı. Ama bir hareketlilik olduğunu gözlemliyoruz. Şu an herhangi bir satış olmasa da, satılmayacağı anlamına gelmiyor. Pandemi olarak düşünürsek katılımın iyi olduğunu düşünüyoruz” dediler.

        Uluslararası iş birlikleri kurulması beklenen fuar, 9 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar ziyaretçilerine açık olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa