Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyesi, Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen 2 katlı ruhsatsız binayı yıktı.

        Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı topyekûn mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin turizm cenneti Uludağ’ın eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’ndeki 12 kaçak yapıyı yıkan Osmangazi Belediyesi, şimdi de Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa ovasını kaçak yapılardan temizliyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen iki katlı binayı yıktı. Dünyaca ünlü siyah incir başta olmak üzere, birçok ürünün yetiştiği tarım alanları üzerinde yapılaşmaya izin vermeyen ekipler, ruhsatsız binayı iş makinesi ile yıkarak kullanılamaz hâle getirdi. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

        Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa