Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürkan DURAL / BURSA, (DHA) Bursaspor´un stadyum isim sponsoru Bitci Teknoloji oldu. Buna göre yeşil beyazlıların stadyumu, Bitci Timsah Stadı olarak anılacak.

        Bursaspor Kulübü, merakla beklenen stadyumun isim hakkı ile ilgili açıklama yayımladı. Açıklamada, stadyumun isim sponsorluğu ile ilgili olarak, Bitci Teknoloji ile anlaşıldığı ve stadyumun yeni adının Bitci Timsah Stadı olarak anılacağı duyuruldu. İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, stadyumun yeni adını "Büyük Bursaspor camiasına hayırlı olsun" diyerek paylaştı. Bursaspor Kulübü, stadyumun isim hakkı sponsorluğundan yıllık 675 bin Euro gelir elde edecek.

        Öte yandan Emin Adanur, teknik direktör Mustafa Er´e ilişkin de bir destek mesajı yayımladı. Adanur, "Mustafa hocamıza güvenimiz tamdır. Bu yıl hocamızla, camiamızla el ele olacağız ve birlikte Süper Lig'e çıkacağız. Aksini iddia edenlere itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.DHA-Spor Türkiye-Bursa / Merkez Gürkan DURAL

        2021-08-13 18:28:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa