Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilerek hayata geçirilen Zübeyde Ana Çocuk Akademisi, 20212022 yılı eğitim öğretim dönemine hazır.

        Ön kayıtları tamamlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nin öğretmen ve idarî kadrosu oluşturuldu. 200 öğrenci kapasiteli kreş ve anaokulu, 20212022 yılı eğitim öğretim döneminde ilk öğrenci ve öğretmenleriyle eğitime başlayacak. Eğitim kadrosuyla bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “En değerli varlığımız, yavrularımız için Zübeyde Anamızın adıyla projelendirdiğimiz çocuk akademimiz ilk öğrencilerini bu yıl ağırlamaya başlayacak. Ne kadar gurur duysam az. Ülkemizin güçlenmesinin çocukların alacağı sağlam temellere dayanan bir eğitimle mümkün olduğuna inanıyorum. Birbirinden yetenekli öğretmenlerimiz, geleceğimizin aydınlık yarınlarını yetiştirecek. Akademimiz, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile Zübeyde Anamıza ve onların yolunda yürüyen değerli annelerimize vefâ, saygı ve minnetimizin ifadesidir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa