Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor’dan Frankfurt’a transferi olaylı bir şekilde gerçekleşen Ali Akman’ın, yeşilbeyazlı kulübe destek amaçlı gönderdiği 16 bin 16 TL, geri iade edildi.

        Bursaspor Kulübü’nün ‘Ayağa Kalk Bursa’ kampanyasına destek veren Ali Akman’ın bu hareketi yeşilbeyazlı camia tarafından tepki ile karşılandı. Bursaspor’dan Frankfurt’a olaylı bir şekilde transfer olan ve yeşilbeyazlı kulübe bonservis ücreti kazandırmadan gitmesinden dolayı taraftarın üzüntü yaşandığı olayın ardından bugün de ilginç bir gelişme yaşandı. ‘Ayağa Kalk Bursa’ kampanyasına 16 bin 16 TL ile destek veren genç futbolcunun bu hareketi öncesi Bursaspor Kulübü tarafından sosyal medya hesaplarından duyuruldu, yaşanan tepki sonrası ise paylaşılan gönderi silindi. Taraftarların, Ali Akman’ın göndermiş olduğu paranın iadesi konusunda kurduğu baskı ise Bursaspor Kulübü’nü harekete geçirdi. Yeşilbeyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Profesyonel futbolcu Ali Akman’ın 'Ayağa Kalk Bursa' hareketine 16.016 TL’lik katkısı ekip liderimiz Emin Adanur’un kararıyla iade edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa