Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şenol POYRAZ/İZNİK, (Bursa), (DHA)BURSA'nın İznik ilçesinde, bir marketten kamp çadırı ve şişme yatak çalan Tolgahan Tuncer (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

        Olay, geçen pazar günü İznik ilçesi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markette meydana geldi. İş yeri çalışanları, market reyonunda bulunan 2 kişilik kamp çadırı ile 2 kişilik şişme yatağın eksik olduğunu fark etti. Ürünlerin çalınmış olma ihtimali üzerinde duran çalışanlar durumu polise bildirdi. Markette ve çevresinde araştırma yapan polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

        HIRSIZLIK KAMERADA

        Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, bir şüphelinin farklı saatlerde markete gelerek önce kamp çadırının, daha sonra da şişme yatağın çalındığını fark etti. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, şüphelinin Tolgahan Tuncer isimli kişi olduğunu belirledi. Tolgahan Tuncer, dün akşam saatlerinde evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Tolgahan Tuncer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İznik Şenol POYRAZ

        2021-08-03 19:23:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa