Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) TOFAŞ Basketbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Meksikalı skorer oyun kurucu Pako Cruz´u kadrosuna kattı.

        2021-2022 Sezonu kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren TOFAŞ, yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Mavi Yeşilliler, geçtiğimiz sezon HDI Sigorta Afyon Belediyespor´da başarılı bir performans sergileyen Francisco "Pako" Cruz ile anlaşma sağladı. Meksika Milli Takımı forması da giyen Pako, 2020-2021 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi´nde 34.05´ dakika ortalamasıyla maç başı en fazla süren alan oyuncu; 19.5 sayı-3.8 ribaund-5.4 asist-1.2 top çalma ortalamalarıyla süre aldığı dakikalar içerisinde maç başı en fazla skor üreten oyuncu olmuştu. Pako Cruz ayrıca yüzde 43.8 üç sayı isabeti ortalamasıyla ligde en fazla üç sayılık basket kaydeden oyuncular listesinde de üçüncü sırada yer aldı.

        1989 doğumlu ve 1.91 cm boyundaki tecrübeli oyuncu, point guard (1) ve shooting guard (2) pozisyonlarında görev yapmaktadır.DHA-Spor Türkiye-Bursa / Merkez Gürkan DURAL

        2021-06-25 15:13:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa