Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tofaş Basketbol Takımı, 20212022 sezonunda Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Türkiye’den 5 olmak üzere 25 farklı ülkeden toplamda 44 kulübün katılacağı organizasyonda yeni sezon kura çekimi 7 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

        FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 20212022 sezonunda yer alacak takımlar açıklandı. Ulusal liglerini ilk 5'te bitiren 42 kulüp ile Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin altıncı sezonuna katılacak 52 kulübün kadrosu, turnuva tarihindeki en güçlü Basketbol Şampiyonlar Ligi kadrosu oldu. Yeni sezonda 30 farklı Avrupa ülkesinin temsilcisinin yer alacağı organizasyonda Türkiye’den de 5 kulüp yer alacak. Tofaş, Basketbol Şampiyonlar Ligi’deki ilk sezonunda son 16 turuna kalmayı başarmıştı.

        Yeni sezon kura çekimi 7 Temmuz’da gerçekleşecek

        20212022 Basketbol Şampiyonlar Ligi normal sezonunun 4 Ekim’de başlaması planlanırken, eleme turları ise 13 Eylül’de başlayacak. Eleme turundan gelecek 4 takım ile birlikte 32 takımdan oluşacak olan normal sezon, her biri 8 takımdan oluşan dört grupta oynanacak ve grup liderleri doğrudan son 16 turuna yükselecek. Gruplarında ikinci ve üçüncü sırada yer alan ekipler ise playin maçları sonucunda playoff’a kalmaya çalışacak. Yeni sezon kura çekimi ise 7 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa