Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi bölge koordinatörlük sistemine geçilmesi üzerine Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. M. Serhat Yamalı görevinden istifa ederek Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinden sorumlu bölge koordinatörü oldu.

        Yeni görevi dağılımı şu şekilde yapıldı: Av. İmren Çavuşoğlu Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı, Şube Genel Sekreteri M. Suat Arvas Başkan Yardımcısı ve Başkan vekili, Aziz Tok Şube Genel Sekreteri, Ömer Zengin ve İlayda Demirel Yönetim Kurulu Üyesi.

        Şube merkezinde yapılan toplantı sonrası yeni başkan Av. İmren Çavuşoğlu, Dr. M. Serhat Yamalı’ya bağımlılıklarla mücadele konusunda ve Yeşilay Bursa Şubesi’nde verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. Yamalı ise, “Şimdiye kadar birçok etkinlikte omuz omuza çalıştığımız kıymetli arkadaşlarıma yeni dönemde başarılar diliyorum. Yeşilay Bursa Şubesi üyeliğim elbette devam edecektir. Bölge koordinatörü olarak yine beraber çalışacağız. Şubemizin bir üyesi olarak Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun daima destekçisi olmaya devam edeceğim. Başkanımız İmren hanıma ve yönetim kurulumuza devir teslim töreni için teşekkür ederim. Bugüne kadar Yeşilay Bursa Şubesi adına birlikte ortaya koyduğumuz bütün fedakarca gayretleriniz için arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa