Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet BAKİ/MARMARA (Balıkesir), (DHA)BALIKESİR'in Marmara ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına ağaçları devirirken, bir çok ev ve işyerini ise su bastı.

        Marmara ilçesinde akşam satlerinde başlayan dolu yağışı, yerini sağanak yağmura bıraktı. Özellikle Avşa, Saraylar ve Ekinlik Mahalleri'nde etkili olan sağanak, cadde ve sokaklarda işyerlerinin, mahallerde ise bir çok evi sular altında kaldı. Marmara Adalar Belediyesi Başkanı Süleyman Aksoy, "Yağışlar 45 dakika sürdü. Bayağı zarar verdi. Saraylar, Ekinlik ve Avşa Adası'nda bazı evler sular altında kaldı. Yollar da bozuldu. Uzun süredir böyle bir yağış görmedik" dedi. Bu arada, Saraylar'da fırtına nedeniyle bazı ağaçların yıkıldığı öğrenildi. DHA-Genel Türkiye-Bursa BURSA, (DHA)-

        2021-06-23 19:28:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa