Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan Aydın, artan Covid19 vakalarına dikkat çekerek Muradiye Devlet Hastanesi’nin bir an önce açılmasını istedi. Aydın, “Hastanelerin doluluk oranı yüzde yüz iken Muradiye Devlet Hastanesi’nin kullanılmaması büyük bir hatadır” dedi.

        CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın Muradiye Devlet Hastanesi’nin önünden yaptığı açıklamada, artan Covid19 vakalarını değerlendirdi. Hastanelerin doluluk oranın çok fazla olduğuna dikkat çeken Aydın, pandemi sürecinde Muradiye Devlet Hastanesi’nin kapalı olmasının büyük bir hata olduğunu kaydetti. Bursalıların şehrin merkezinde ki hastaneden mahrum bırakıldığına dikkat çeken Aydın şunları söyledi:

        “Kentin merkezinde bulunan Muradiye Devlet Hastanesi’nin kapatılması baştan hataydı. Biz o zaman da yetkilileri uyardık. Ancak Şehir Hastanesi için doluluk oranı söz vermelerinden dolayı bu hatadan geri dönmediler. Şimdi durum çok daha tehlikeli. Salgının en yoğun olduğu iller içerisinde maalesef Bursa da var. Bursa merkezinde koranavirüse yakalanan hasta sayısı giderek artıyor. Tüm kamu hastaneleri tam kapasiteyle çalışıyor. Hasta mağduriyetinin giderilmesi ve pandeminin önlenmesi için Muradiye Devlet Hastanesi’nin bir an önce açılması gerek. Sağlık Bakanlığı’nın bu konuda ivedi davranarak Muradiye Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesi zaruridir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa