Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da teknik direktörlüğe Mustafa Er getirildi.

        Mustafa Er için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Bursalı bir teknik adam ve ekibine görevi teslim etmeye karar verdiklerini belirten Başkan Erkan Kamat, "Bursa'da çok önemli ve olumlu bir hava esti. Bu havayla beraber Er ve ekibiyle yola çıkma kararı verdik. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim ve Bursa'nın Er'e olan güveni tamdır" dedi.

        Daha önce Bursaspor'u çalıştıran Mustafa Er ise 2 yıllık aranın ardından yeşil-beyazlı kulüpte yeniden görev almanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Genç teknik adam, kendisine güvenenlere teşekkür ederek, "Buna layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hayal satmayacağız, gerçekçi olacağız, yüzleşeceğiz. Ciddi anlamda özverili yönetim ve teknik ekip olacak. Bütün şehir bu takıma inanırsa başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok ciddi anlamda hazırlanmamız gerekiyor. Ligin başlamasına az zaman kaldı. Mental ve fiziksel olarak kimlerin hazır olduğunu belirlememiz gerekiyor" diye konuştu.

        Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu ve hiçbir fedakarlığı kulübün unutmayacağını vurgulayan Er, "Kulüpte kalıp burayı terk etmeyenler mutlaka karşılığını alacaktır" ifadesini kullandı.

        Konuşmaların ardından Mustafa Er, kendisini yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.DHA-Spor Türkiye-Bursa / Merkez Gürkan DURAL

        2020-09-01 17:02:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa