Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da "Kan davası" nedeniyle sokakta yürürken öldürülen 4 çocuk babasının cinayet zanlısı adliyeye sek edildi.

        Olay, dün sabah saatlerinde Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamza Kara(36) işe gitmek için evden çıkarak Tuna Sokak'ta yürümeye başladı. Arabasına yaklaşan Kara, arkadan yaklaşan bir kişi tarafından vurularak, öldürüldü. Silahlı saldırgan koşarak kaçarken, mahalleli, polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Kara'nın sırtına 4 mermi isabet ettiğini belirledi.

        Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren ekipler, Kara ailesinin, başka bir aile ile kan davası olduğunu belirleyerek, soruşturmayı derinleştirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, husumetli aileden Enes T.'nin sabah saatlerinde Kara'nın evinin yakınlarında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Enes T.'yi evinde gözaltına aldı.

        “2 yıl boyunca plan yaptım ve intikam için uygun zamanı bekledim”

        Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Enes T., buradaki ifadesinde her şeyi itiraf etti. Emniyetteki ifadesinde cinayeti anlatan Enes T., "Hamza Kara'nın babası ve bir yakını, 2 yıl önce amcamı öldürdü. Bu olayı kendime yediremiyordum. 2 yıl boyunca plan yaptım ve Hamza'dan intikamımı almak için uygun zamanı bekledim. Birkaç gün evden çıkış saatlerini takip ettim. Sabah evden kaçta çıkıp işe gittiğini belirledim. Olay anında da arabasına yürüdüğü sırada, arkasından 4 el ateş ettim. Sonra kaçtım. Evime gelip üzerimdeki kıyafetleri değiştirdim" dediği öğrenildi.

        Emniyette sorgulanarak ifadesi alınan Enes T. kan davası nedeniyle cinayet işlediğini öne sürdü. Buradaki işlemlerin ardından Enes T. adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa