Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun pandemi nedeniyle bu sezon küme düşmeyi kaldırması sonrası Bursaspor'un da Süper Lig'e alınması konusunda büyük bir beklenti oluştu. Yeşilbeyazlı camia TFF 1. Lig'de Playoff oynayan bütün takımların Süper Lig'e alınması gerektiğini savunurken, bu konuda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın sosyal medyadan yaptığı çağrı büyük yankı buldu.

        Bütün futbol kamuoyu federasyondan adaletli bir karar beklerken Başkan Dündar'ın sosyal medya üzerinden yaptığı "Amaç pandemi sonrası futbolda temiz ve adil bir sayfa açmak, yeni bir başlangıç yapmak mı? O zaman Bursaspor olmadan asla olmaz, Bursaspor olmadan Süper Lig olmaz" paylaşımı kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. Birçok taraftar platformunda paylaşılan çağrı yarım milyondan fazla etkileşim aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa