Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhaneli Belediyesi, 86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya Camii için ilçe merkezinde cuma namazı çıkışında vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

        Orhaneli Merkez Durdubey Caminde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlara Orhaneli Belediyesi tarafından lokma ikramında bulunuldu. Orhaneli Belediye Başkanı Başkan Ali Aykurt, "Biz bugün sadece Ayasofya Camini yeniden açmıyoruz. Hem ecdadımızın vaziyetini yerine getiriyoruz, hem de bu millete iyilik etmiş sanılan kötülerle, kötülük etmiş sanılan iyilerin dosyalarını ortaya çıkartıyoruz. Bugün Ayasofya Cami aslına döndürülerek gerçek özgürlüğüne kavuşturulmuş ve inşa edildiği tarihten itibaren defalarda şahit olduğu yeniden dirilişinden birini daha yaşamaktadır. İnşallah Ayasofya Caminin özgürlüğü Mescidi Aksa'nın da gerçek anlamda özgürleşmesine de vesile olacaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa