Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Teknik Direktör Yardımcısı Taner Alpak, Menemenspor ile 22 beraber kaldıkları maçın ardından, “Yüzde 100 VAR sistemi TFF 1. Lig’de de olmalı” dedi.

        TFF 1. Lig'in 33. haftasında Bursaspor sahasında Menemenspor ile 22 berabere kaldı. Maçın ardından mücadelede kırmızı kart gören Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz’un yerine, basın toplantısına Yardımcı Antrenör Taner Alpak katıldı. Ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını dile getiren Alpak, “Çok gol kaçırdık. Nasip, kısmet. Kazansaydık serimiz devam edecekti, böyle icap etti. Berabere kaldık, son hafta Hatayspor ile karşılaşacağız, o maça bakacağız. TFF 1. Lig’de yüzde 100 VAR sistemi olmalı, çünkü aleyhimize verilen penaltı pozisyonuna tekrar tekrar baktık. Koskoca yılın emeği gidebilirdi. Pozisyon el olabilir ama yüzde 100 çizginin dışındaydı. Yazık, günah. Büyüklerimizden bu olayı dikkate almalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa