Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derya EVRENİsmail Hakkı SEYMEN/BURSA, (DHA)BURSA´da 'tehdit' ve 'şantaj' ile haksız kazanç elde eden silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden, 9´u adliyeye sevk edildi.

        Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik yapan, iş insanlarından yüksek miktarda haraç isteyen ve bu yolla haksız kazanç sağlayan organize suç örgütünü takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve bu silahlara ait farklı çaplarda çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 4 şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

        ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

        Haklarında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak, örgüt kapsamında adam öldürmeye teşebbüs, tefecilik ve nitelikli yağma suçlarından işlem yapılan 13 şüpheliden 4´ü, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, Örgütün lideri olduğu tespit edilen B.G, örgüt yöneticileri O.F., T.Z., T.A. ile M.U., S.B., Y.G., H.Y., H.A. isimli 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

          DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Derya EVREN-İsmail Hakkı SEYMEN

        2020-07-10 11:49:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa