Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da , şüphe üzerine durdurulan aracın içinde 401 adet kaçak sigara çıkarken, 2 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

        Olay, saat 00.15 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesinde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, sıralarında kaçak sigara satıcılarının yakalanması ve piyasaya sürülmeye hazırlanan bandrolsüz sigara ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda bir araç şüphe üzerine durduruldu. Oylak sokak üzerinde durdurulan 16 MA 5221 plakalı araçta yapılan aramada, torpido gözünden ve koltuk altından toplam 401 adet bandrolsüz sigara ele geçirdi.

        Bandrolsüz sigara satmak ve piyasaya sürme suçundan gözaltına alınan Ahmed A., ve Muhammed V.M., Ertuğrul Gazi Polis Merkezindeki işlemlerinin ardından nöbetçi adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa