Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor, Altınordu ile dün oynadığı ve 10 kişi kaldığı maçta 3 puanı alarak maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti. Yeşilbeyazlılar rakiplerinin maçlarını beklemeye başladı.

        TFF 1. Lig'in 32. haftasında dün akşam Altınordu'yu Abdou Razack Traore'nin kaydettiği golle 10 mağlup eden Bursaspor, ligin bitimine iki hafta kala ilk iki iddiasını devam ettirdi. Tayfur Bingöl'ün 50. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından uzatmalarla beraber 45 dakikayı 10 kişi oynayan yeşilbeyazlılar, buna rağmen sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı ve 55 puana ulaşarak maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

        Adanaspor ve Giresunspor'dan sonra Altınordu'yu da 10 ile geçen Timsah, 54 puanlı Adana Demirspor ve 53 puanlı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçlarını beklemeye başladı. Yeşilbeyazlıların direkt olarak Süper Lig'e çıkabilmesi için tüm maçlarını kazanması ve Adana Demirspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un puan kaybetmesi gerekiyor.

        Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu akşam saat 17.30'da Giresunspor'a konuk olurken, Adana Demirspor ise saat 20.00'de Altay'ı konuk ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa