Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin en güzel kent ormanlarından birisi olan ve içinde Küreklidere Şelalesi’ni barındıran Uludağ’ın eteklerindeki doğal güzellik çöplüğe döndü.

        Bursa’nın Yıldırım ve Kestel ilçeleri sınırlarında bulunan tabiat harikası Kürekli Şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor. Metrelerce yükseklikten akan şelale hafta sonu tatilini hem serinlemek, hem de piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlarla dolup taşarken, ziyaretçilerin geride bıraktıkları çöpleri gelişi güzel atmaları alanı çöplüğe çeviriyor. Doğal güzelliği görmeye gelen vatandaşlar gördükleri manzaraya inanamadı. Yığılan çöpleri gören vatandaşlar, "Çok güzel bir yer. Böyle bir güzel ortamda çirkin kokular ve görüntülerle karşılaşmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Belediye temizlese de, piknik için ormanın içine girenlerde çöplerini bırakıp gidiyorlar, o bölgelerin temizlenmesi çok zor. Bize yakışmadığını düşünüyoruz. Yetkililerden buraların temizlenmesini ve denetim altında tutulmasını istiyoruz" diye konuştu.

        Belediye yetkilileri ise, muntazaman temizlenen bölgeye vatandaşların gelişi güzel çöp atmamalarını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa