Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)-LİMAK  Enerji bünyesinde, elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Bursa´nın çeşitli noktalarındaki trafolara maske kullanımı ve sosyal mesafeyi resmetti. `Trafolar Konuşuyor´ projesi kapsamında bugüne kadar 44 trafoyu renklendiren UEDAŞ, yeni normal dönemde boyanan trafo sayısını 47'ye çıkardı.

        Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova´da  5 milyonun üzerinde bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), koronavirüs salgını ile mücadeleye dikkat çekmek için örnek bir çalışmaya imza attı. Daha önce sağlık çalışanları ve ekipleri için siperlik maske üretimi yapan UEDAŞ, bu kez de trafoları maske temasıyla boyadı.

        'MASKE KULLANIMINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN TRAFOMUZU BOYADIK'

        Pandemi sürecinde kesintisiz enerji için yoğun bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, "UEDAŞ olarak enerji kesintilerine en hızlı şekilde müdahale edebilmek için 7 gün 24 saat esasıyla hizmet veriyoruz. Pandemi sürecinde enerji kesintisi yaşanmaması adına teknik altyapımızla rutin kontrollerimizi yapıp, olası arıza noktalarını önceden tespit ederek önceden önleme adına müdahalelerimizi hız katarak sürdürdük. Sağlık çalışanları ve ekiplerimiz için siperlik üretimi gerçekleştirip dağıtımını sağladık. Yeni normal dönemde biz de UEDAŞ olarak maske kullanımı takımı ve sosyal mesafeye dikkat çekmek için merkezimizin bulunduğu Bursa´da trafoları boyadık. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerimizde yoğun lokasyonlarda yer alan 3 trafoyu hayata kazandırarak vatandaşlarımızın sağlıkları açısından maske takmalarına destek olmayı amaçladık. Renklendirdiğimiz trafoların vatandaşlarımızın maske takmaya dikkat etmelerine ve vaka sayılarının azalmasına etki etmesini diliyoruz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Bursa / Merkez Muammer İRTEM

        2020-06-19 15:01:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa