Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI, BAKAN SOYLU TABUTA OMUZ VERDİ

        Bursa´da iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale ederken pompalı tüfekle vurularak şehit edilen polis memuru Erman Özcan'ın cenazesi, Orhangazi´deki Gazi Orhanbey Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa Valisi Yakup Cabolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Özcan´ın mesai arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı.Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehit polis memuru Özcan'ın cenazesi, cenaze aracına taşındı. Bu sırada Bakan Soylu da bir süre şehidin tabutuna omuz verdi. 

        Cenazede şehidin eşi Emine Özcan´ı teselli ederek başsağlığı dileyen İçişleri Bakanı Soylu, şehitliğe doğru yola çıkan cenaze aracının ardından, beraberindeki heyet ve binlerce vatandaş ile birlikte yürüdü. Erman Özcan´ın cenazesi, şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi. Muammer İRTEM-Huzeyfe ÖZDEMİR-Semih ŞAHİN-Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)

        DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Orhangazi Muammer İRTEM, Huzeyfe ÖZDEMİR, Semih ŞAHİN, Hasan BOZBEY

        2020-06-01 15:30:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa