Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derya EVREN/BURSA, (DHA) BURSA'da, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Üzerlerinde ve durduruldukları otomobilde yapılan aramalarda uyuşturucuya rastlanılan şüpheliler, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilere kısıtlamaya uymadıkları gerekçesiyle toplam 6 bin 300 TL ceza kesildi.

        Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cerrah Mahallesi Kalburt mevkinde Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen dışarı çıkan Y.İ. ve İ.M.´nin bulunduğu otomobili durdurdu. Y.İ. ve İ.M.'ye izin belgelerini soran jandarma, belge göstermemesi üzerine otomobilden indirdi. Şüphelilerin üzerlerinde ve otomobilde arama yapan ekipler, 5 gram metamfetamin, bir miktar skunk, bir miktar esrar, 2 ekmek bıçağı, 1 çakı, 5 av tüfeği fişeği, 26 tabanca fişeği, 1 tabanca şarjörü ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.İ. ve İ.M., `uyuşturucu madde ticareti yapmak´ suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca şüphelilere, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150´şer TL´den toplam 6 bin 300 TL ceza kesildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Derya EVREN-Yavuz YILMAZ

        2020-05-25 14:22:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa