Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ekipleri Ramazan Bayramı’nda da kesintisiz enerji için 7/24 çalışmalarını sürdürecek. Bayram boyunca 700 çalışan görev başında olacak, SCADA sistemi ile şebekenin ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetleri 24 saat kontrol edilecek.

        Bursa , Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Ramazan Bayramı mesaisi için hazırlıklarını tamamladı. 81 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağında UEDAŞ saha ekipleri hayatı aydınlatmak için Ramazan Bayramı boyunca 7 gün 24 saat çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edecek. Abonelerine kesintisiz enerji hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten ekipler, sokağa çıkma yasağında da kontrollerini ve onarım çalışmalarını sürdürecek. Bayram boyunca günde 700 kişi çalışacak ve 90’ı sepetli, 16’sı dört çarpı dört arazi olmak üzere toplam 106 araçla sahada olacak.

        Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların Ramazan Bayramını da evlerinde geçirecekleri günlerde UEDAŞ, hizmet bölgesinde oluşturduğu SCADA sistemi ile şebekesinin ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam ederken saha çalışanları kesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa