Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BursaAnkara yolunda yağışlı yolda kontrolden çıkan otomobil su kanalına girip takla attı kazada 2 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, kaza BursaAnkara yolu Ümit Alan mevkisinde meydana geldi. Bursa'dan Ankara istikametine doğru seyir halinde olan Yusuf D. idaresindeki 06 BEG 573 plakalı otomobil, rampa aşağı indiği sırada havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç su kanalına girdikten sonra takla attı. Can pazarın yaşandığı kazada araç içerisinde bulunan sürücü ile Cihan B. yaralandı. Her iki yaralı ters duran araç içerisinde vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Daha sonra gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonucu hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

        Öte yandan aynı bölgede meydana gelen bir başka kazada ise yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa