Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - TOFAŞ Basketbol Takımı, son olarak Euroleague ekibi Panathinaikos'ta forma giyen Amerikalı guard Rion Brown´u kadrosuna kattı.

        ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, kadrosuna takviye gerçekleştirdi. Mavi yeşilliler, THY Euroleague ekibi Panathinaikos'tan Amerikalı guard Rion Brown ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Son 2 yılını Yunanistan´da geçiren Brown, 2018-2019 sezonunda Promitheas Patras formasıyla Yunanistan Ligi´nde çıktığı 35 maçta 10.8 sayı 3 ribaund 2.3 asist; FIBA Şampiyonlar Ligi´nde ise 14 maçta 15.3 sayı 4.8 ribaund 1.9 asist ortalamalarını tutturdu. Rion Brown; 2019-2020 sezonunda ise Panathinaikos formasıyla Yunanistan Ligi´nde 8 maçta 6.3 sayı 1.8 ribaund 2.3 asist ortalamalarıyla oynarken, Euroleague´de ise bu sezon 5 maçta süre aldı.

        ABD´li oyuncu TOFAŞ Basketbol Takımı´nda 15 numaralı formayı giyecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa