Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da içinde 15 ton döküm demir bulunan TIR dorsesi seyir halinde koparak yola devrildi. Dorsenin devrildiği esnada yoldan araç geçmemesi muhtemel bir faciayı önledi.

        Bursa İzmir Çevre yolu Minteks Tesisleri yakınlarında 15 ton yük bulunan TIR'ın dorsesi yerinden koparak yola devrildi. Bu esnada yoldan her hangi bir aracın geçmemesi sebebiyle dorse her hangi bir aracın üstüne devrilmedi ve araçlar dorseye çarpmadı.

        Orhangazi ilçesinden aldığı 15 ton döküm demiri 08 K 917 plakalı tırıyla Balıkesir’e götüren N.Y. 15 tonluk dorsenin yola düşmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Hemen aracı durduran şoför şoku uzun süre üzerinden atamadı.

        Seyir halindeyken bir anda dorsenin yola devrildiğini ifade eden N.Y., ‘Her halde dorsede bulunan döküm devrildi. Bu da dorsenin yola devrilmesine sebep oldu. Yoldan bu esnada her hangi bir araç geçmemesi bir faciayı önledi’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa