Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor’a 21 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, “6 haftadan sonra kaybetmek farklı duygulara atıyor insanı ama mücadeleye devam edeceğiz. Son 3 haftayı doğru değerlendirip, ikinci devreye daha sağlıklı girmek istiyoruz” dedi.

        Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahadan 21 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Üzgünüz, kolay değil. Kaybetmeyen bir takımdık. Rakibin de maça bakışı çok farklıydı. Çok fazla üretmeyen bir Bursaspor vardı. İlk yarıda iki net pozisyonumuz var. Golü yedikten sonra tekrar oyuna dahil olduk. 11’i yakaladıktan sonra devreye girdik. İkinci yarı pozisyon yokken bir anlık dalgınlıkla ve bireysel hata ile ikinci golü yedik. Bugün kaybettik ama oyunun geneline baktığımızda çok da kaybetmedik. Bireysel hatalar neticeye tesir ediyor. Mücadeleye devam edeceğiz. 6 haftadan sonra kaybetmek farklı duygulara atıyor insanı ama mücadeleye devam edeceğiz. Son 3 haftayı doğru değerlendirip, ikinci devreye daha sağlıklı girmek istiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa