Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor işbirliğiyle bu yıl 5´incisi düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Nilüfer Cup´ta heyecan başlıyor. 3 gün sürecek olan turnuvada 4 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

        Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor´un, Türk voleybolunun sembol ismi Cengiz Göllü anısına düzenlediği 5. Uluslararası Cengiz Göllü Nilüfer Cup başlıyor. Üç gün boyunca voleybol şöleninin yaşanacağı turnuvada maçlar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu´nda oynanacak. Nilüfer Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ile Bulgaristan´ın Maritza Plovdiv takımlarının şampiyonluk mücadelesi vereceği turnuva, büyük heyecana sahne olacak.

        "ŞÖLENE DAVET EDİYORUM"

        Turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar dileyen Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, turnuvanın gerçekleşmesine büyük katkı sunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey´e de teşekkür etti. Aydın, "Hayatını voleybola adamış, Türk voleyboluna ve milli takıma sayısız oyuncu kazandırmış Cengiz Göllü´yü, kendi adını taşıyan turnuvayla Nilüfer´de anıyoruz. 3 Kasım´da başlayacak Vestel Venüs Sultanlar Ligi öncesinde de takımlar, son ciddi sınavını vermiş olacak. Bursalı sporseverleri, üç gün sürecek voleybol şölenine davet ediyorum" diye konuştu.

        5. Uluslararası Cengiz Göllü Nilüfer Cup maç programı şöyle:

        Yarın;

        Saat: 15.30 Aydın Büyükşehir Belediyespor-Maritza Plovdiv

        Saat 17.30 Nilüfer BelediyesporÇanakkale Belediyespor

        26 Ekim Cuma;

        Saat 15.30 Çanakkale Belediyespor-Maritza Plovdiv

        Saat 17.30 Nilüfer Belediyespor-Aydın Büyükşehir Belediyespor

        27 Ekim Cumartesi;

        Saat 13.30 Çanakkale Belediyespor-Aydın Büyükşehir Belediyespor

        Saat 15.30 Nilüfer Belediyespor-Maritza Plovdiv

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa