Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, sabahları esnaf buluşmalarına devam ediyor.

        Başkan Mustafa Işık, sabahın bereketini esnaflarla paylaşmaya devam ediyor. Sabahları esnaflarla kahvaltı yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Merkez Camii çay ocağında birlikte kahvaltı yaptığı esnafların talep ve şikâyetlerini dinledi. Işık, “Gürsu’nun gelişmesi için bütün dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Bu maksatla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Bütün hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemiz için yapılması gereken çalışmaları istişare etmiş oluyoruz. Sohbetlerimize konu olan olumsuzlukları yerinde inceleyerek meseleleri çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

        Başkan Işık, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Ak Parti yetkilileri ve muhtarların iştirakiyle yapılan toplantının ardından ilçe merkezinde incelemelerde bulunurken, metruk bir binanın yıkımını da takip etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa