Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'daki Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu, Romanların yaşadığı mahallede yapılan tüm düğün ve eğlencelerde silah atmayı yasakladıklarını söyledi.

        Dernek Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu, bu güne kadar kimsenin havaya silah sıkmakla kahraman olmadığını belirterek, "İnsanların özgürlüğü, bir başka insanın özgürlüğüne müdahale ettiği yere kadardır. Bu nedenle birçok insan düğün ve her türlü eğlencede silahtan rahatsız oluyor, korkuyor. Biz Romanlar Derneği olarak mahalle muhtarımız ile birlikte mahallemizde yapılan düğün ve her türlü eğlencede silah atmayı yasakladık ve bunu mahallede çeşitli noktalara afişler asarak duyurduk" dedi.

        Bu konuda kararlı olduklarını belirten Belikırıkoğlu, "Kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Bunu yapan en yakınımız da olsa anında gerekli mercilere şikayetimizi yapacağız. Düğünlerde mutluluk ve sevinçlerimiz başkasının üzüntüsü olmasın. Bizim tek isteğimiz bu. Mahalle sakinlerimizden ricamız bu kurala sonuna kadar uysunlar. Bizim düğünlerimiz herkese örnek olsun" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa