Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eker Süt Ürünleri’nin her yıl çalışanlarının ve yakınlarının katılımıyla geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin bu yıl 15’incisini Mustafakemalpaşa fabrika bahçesinde, yaklaşık bin 500 kişiyle gerçekleştirdi.

        Üretim çalışanlarından Turgay Çoban’ın oğlu Yiğit Çoban, Servet Bulgurcu’nun oğlu Egemen Bulgurcu, Bahri Çakır’ın oğlu Ediz Çakır, Serdar Aydoğdu’nun oğulları Eymen ve Emir Aydoğdu, lojistik bölümü çalışanlarından Ömer Uslu’nun oğlu Eymen Uslu, İsmail Kural’ın oğulları Edem ve Ömer Kural’ın bu mutlu gününde tüm Eker ailesi bir aradaydı. Ailelerin heyecanını paylaşan çalışanlar, birlikte eğlenerek güzel bir akşam geçirdiler.

        İlk defa geçen yıl başlatılan çekilişte ise bu yıl 41. yıl şerefine 41 hediye çekilişi yapıldı. Led Tv’den kahve makinesine, çaydanlıktan vantilatöre, blender setinden cd çalara kadar birbirinden güzel 41 hediye çekilişle sahiplerini buldu. Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Ahmet Eker, “Her yıl gelenekselleştirdiğimiz bu şölende, çalışanlarımızla birlikte olmaktan ve gittikçe büyüyen bir aile olduğumuzu görmekte mutluluk duyuyorum” dedi. Eker, sünnet çocuklarını tebrik ederek hediyelerini verdi.

        Sünnet merasiminin ardından geleneksel olarak; Eker Süt Ürünleri’nde 10. yılını dolduran çalışanlara, 30 yıl ve üzeri çalışanlar ile yılın çalışanlarına tebrik ve teşekkür plaketleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa