Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor’un Aziz Behich transferi için Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı yönünde çıkan haberler, yeşilbeyazlı idareciler tarafından doğrulanmadı. Tarafların görüşmeleri sürdürdükleri bildirildi.

        Spor Toto Süper Lig’in ilk iki haftasında karşılaştığı Fenerbahçe ve Kayserispor müsabakalarından 1 puan çıkaran yeşilbeyazlılarda, transfer çalışmaları sürüyor. Kadrosunu güçlendirmek adına özellikle forvet mevkisi için çalışmalarını hızlandıran yeşilbeyazlılarda, kadrodaki oyunculara da teklifler geliyor. Bir süre önce Nijerya Milli Takımı’nda da forma giyen defans oyuncusu William TroostEkong’u İtalya ekiplerinden Udinese’ye 3.3 milyon Euro’ya satan Bursaspor’da, Avustralya Milli Takım oyuncusu Aziz Behich için de Hollanda ekibi PSV’den teklif gelmişti.

        Bursaspor yönetimi doğrulamadı

        Bursaspor’un, sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan deneyimli oyuncu için Hollanda ekibi ile 4 milyon Euro’ya anlaştığı iddia edildi. Ancak yeşilbeyazlı idareciler tarafından bu bilgi doğrulanmazken, görüşmelerin de devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa