Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa Milletvekili Osman Mesten Kurban Bayramı namazını Ulu Cami'de kıldı.

        Namazın ardından basın mensupları ile bayramlaşarak açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

        Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını dileyen Çavuşoğlu, milletin mağdur ve ihtiyaç sahibi coğrafyalara kurbanları bağışlamasını bu senede bildiğini söyleyerek Türkiye'nin son günlerde kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Tarihin akışının çok hızlandığı bir dönemin içerisinde bulunuyoruz. Özellikle müttefik olarak bildiğimiz ABD'nin Türkiye'yi bir dolar üzerinden kuşatmaya, çevrelemeye, adeta onu boyunduruk altına almaya çalıştığını görüyoruz. Bu bir ekonomik savaştır. Türk milleti 15 Temmuz'da o yüce ruhunu tanklara ve tüfeklere karşı gösterdi. Bu savaştan da sabırla ve özellikle mücadele ederek, birlik beraberliğini göstererek, bugünlerinden üstesinden gelmiştir, gelmeye devam etmektedir. Milletimiz kurban bayramını huzur ve sükun içerisinde kutlamaya devam etsin".

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa