Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa av malzemeleri satan dükkana giren hırsızlar, silah yerine 50 bin liralık av bıçağı çaldı. Hırsızlar bıçaklarla birlikte yakalandı.

        Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde av malzemeleri satan Y.B’ye ait dükkana giren hırsızlar, silah, av fişeği, balık tutma malzemelerine dokunmayarak, 50 bin liralık av bıçağı çaldı. Ekipler, olaya karıştığı tespit edilen kırmızı renkli aracı takibe aldı. Bu aracın yerinin tespit edilmesiyle operasyon yapan ekipler, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan A.S. isimli şüphelinin kullandığı aracı durdurdu. Araçta bulunan A.S. ile onunla birlikte yaşayan ve birçok hırsızlık suçundan kaydı olan G.T. yunus timleri tarafından yakalandı. A.S’nin üstünden iş yerinden çalınan bir adet bıçak çıktı. Şüpheli şahısların ikametinde arama yapan ekipler 29 adet bıçak ele geçirdi. Çalınan bıçaklar iş yeri sahibine teslim edildi. Çalınan bıçakların 500 tane olduğu ileri sürüldü. Adliyeye sevk edilen A.S. tutuklanırken, G.T ise salıverildi. G.T’nin adliyeye kucağında çocuğuyla sevk edildiği görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa