Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'nın İnegöl ilçesinde polis, pazarlarda yaşanan hırsızlık olaylarına dikkat çekmek için önce broşür dağıttı ardından da bir kadının çantasını habersiz olarak alıp uzaklaştırdı. Çantasını bulamayan kadın önce şok yaşadı, polislerin uyarması ile rahat bir nefes aldı.

        İnegöl polisi pazarlarda yaşanan çanta ve benzeri hırsızlıklara karşı dikkat çekmek için ekipler halinde alışveriş yapan kişileri önce sözlü olarak uyardı ardından daha önce basılan broşürleri kendilerine verdi. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisleri, hırsızlık olayına dikkat çekmek için bir kadının arkasına bıraktığı çantayı alıp uzaklaştı. Çantasının alındığını fark etmeyen kadını yine bir polis uyardı. Ne yapacağını şaşıran kadının önce şok yaşadı, ardından da polislerin kendisini bilgilendirmesi ile rahat bir nefes aldı.

        Amaçlarının vatandaşları hırsızlık olayına karşı uyarmak olduğunu söyleyen polisler benzer uygulamaları bundan sonra da yapacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa