Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BursaAnkara yolunda meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, kullandığı motosiklet ise 50 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi.

        Edinilen bilgilere göre kaza, BursaAnkara yolu üzerinde MERPA yakınlarında meydana geldi. Pazarda alışveriş yaptıktan sonra 16 KIS 41 plakalı motosikletiyle ana yola çıkan Mehmet D, iddiaya göre önündeki tırı sollama çalıştığı sırada Sezgin Ç. idaresindeki 16 F 5560 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücü özel otomobilin ön camına çarparak yere düşerken, kullandığı motosiklet ise metrelerce sürüklenerek kazanın meydana geldiği yerinin 50 metre ilerisinde ancak durabildi. Yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi otomobil sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşları yaptı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa