Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ'un "Büyükşehir Belediyesi battı" sözlerine Başkan Alinur Aktaş ilginç bir şekilde cevap verdi.

        "Battı sözünün çok ağır" olduğunu ifade eden Alinur Aktaş, "Yarım kalan projeler tamamlanmaya çalışılıyor. Devam eden projeleri tamamlıyoruz. Ulaşım projelerinih ayata geçiriyoruz. Sen bir de Nilüfer ve Mudanya belediyesi ile görüş. Öncelikler, acil olan hizmetler vardır. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım. 2018 yılını yarım işleri tamamlama ve yol yılı ilan ettik. Battı lafı çok ağır. Batmadık, aslanlar gibi ayaktayız. Bursa'nın en prestijli kurumlarından birisiyiz. 11 bin 500 kişi çalışıyor. Finansman anlamında hem ucuza hem kaliteli temin etmek için tedbirler alıyoruz. Yap işlet devret projeler yaparız. Bazılarını satarız. Ortaklıklar yaparız. Hangisi milletin lehine ise buna karar veririz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa