Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da madde bağımlılarının mekânı haline gelen 12 metruk bina Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

        Bir yandan alt ve üst yapı yatırımlarıyla Bursa’nın geleceğe sağlıklı bir şekilde yürümesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan uygulamaya aldığı sosyal çalışmalarla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bursa’nın göbeğinde, Şehreküstü bölgesinde bulunan ve madde bağımlılarının mekânı haline gelen binalar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ‘kamulaştırılarak’ teker teker yıkılıyor. Son olarak Ebu İshak Mahallesi’nde yer alan, bölge sakinlerinin can ve mal güvenliğini tehdit eden, her türlü suça mekan olan metruk 12 bina, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekiplerince yıkıldı.

        Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, mahalle muhtarlığının talebi üzerine bu tür bir çalışmanın yapıldığı ifade edildi. Şehrin merkezinde bulunan metruk binaların her türlü suça zemin hazırladığı ve madde bağımlıların mekânı hâline geldiği vurgulanan açıklamada, benzer faaliyetlerin tavizsiz süreceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa