Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyesi tarafından geçen ay hizmete açılan Bursa’nın ilk Su Oyunları Parkı, çocukların vazgeçilmez adresi oldu. Çocuklar, kavurucu yaz günlerinde Su Oyunları Parkı ile hem serinliyor, hem de eğleniyor.

        Bursa’nın ilk Su Oyunları Parkı, sıcak yaz günlerinde çocukların neşelerine neşe katıyor. Türkiye’nin ilk kablolu su kayağı tesisi olan Sukaypark tesisinin içerisinde 660 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta, su kaydırağı, su çemberleri seti, su palmiyesi, su jeti ve örümcek su oyunları seti gibi toplam 20 çeşit oyun bulunuyor. Hafta içi 11.3018.00, hafta sonu ise 10.0018.00 saatleri arasında hizmet veren Su Oyunları Parkı’na giden çocuklar güvenli şartlarda ve sağlık koşullarına uygun bir şekilde eğlenceli vakit geçiriyor.

        Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kısa bir süre önce hizmete açtıkları Su Oyunları Parkı’nın ilgi görmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Yaz aylarında serinlemek isteyen çocuklarımız Su Oyunları Parkı’na gelerek gönüllerince eğlenip oynuyorlar. Aileler su kayağı yaparak ya da kafeteryada oturarak Sukaypark’ta güzel vakit geçirmenin tadını çıkarırken, çocuklar da Su Oyunları Parkı’nda yaz aylarını alternatif oyun platformunda en güzel şekilde geçiriyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa