Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada, tuvaletin deliğine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri, dün gece gerçekleştirdikleri eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak' suçlarından 7 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların ikamet ve otomobillerinde yapılan aramalarda ise tuvaletin deliğine gizlenen 210 gram uyuşturucu madde esrar, 100 adet uyarıcı tablet, bir miktar metamfetamin ile birlikte 100 gram cannabinoid maddesi ele geçirildi.

        Emniyete getirilen şüphelilerden 5 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen Z.Ş. ve R.E.Ş. ise adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa