Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ’ın iştiraklerinden Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), 3 milyon TL destekle Bursaspor’un forma ön alanının sponsoru oldu.

        Sponsorluk açıklaması, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursaspor Başkanı Ali Ay tarafından birlikte yapıldı. Bursaspor’un Bursa’da yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, takıma destek olmayı görev bildiklerini söyledi. Başkan Aktaş, sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ise Büyükşehir Belediyesi’nin rüzgarını her zaman arkalarında hissettiklerini belirterek, verilen reklam desteği nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

        Süper Lig’in ilk haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’un forma göğüs sponsoru, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ'a bağlı Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) oldu. Sponsorluğa ilişkin açıklama, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursaspor Başkanı Ali Ay tarafından, İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapıldı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, sponsorluk anlaşmasının Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa ve Bursaspor’a verdiği değerin bir nişanesi olduğunu belirtti. Formanın en değerli alanı olan göğüs bölgesine verilen reklamın bedelinin 3 milyon TL olduğunu ifade eden, formanın sırt kısmıyla alakalı sponsorluk görüşmelerinin ise sürdüğünü kaydeden Başkan Aktaş, “Ben de o konuda destek vermeye çalışıyorum. O da sonuçlanırsa, arzu ederiz ki Fenerbahçe maçında hem göğüs reklamı hem de sırt reklamıyla beraber güzel bir şekilde Bursa'nın değerlerini tüm Türkiye'ye sergileriz. Bütün arzumuz, heyecanımız bu" dedi. Başkan Aktaş, Bursa’nın farklı bir değeri göğüs sponsoru olmak isterse BUDO reklamından feragat edebileceklerini dile getirdi.

        Çorap, şort ve kol isim haklarından sonra forma önü reklamını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay ise sağlanan destekten ötürü Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa