Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da 2 şahıs önce bir otomobilin lastiğini patlattı daha sonrasında ise otomobilin kelebek camını kırıp 100 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

        Olay, Osmangazi'nin Panayır mahallesi İstanbul yolu üzerinde bulunan bir bankanın önünde meydana geldi. Öner Y. çalıştığı tarım kurumundan gelen 100 bin lirayı almak için bankaya geldi. Bankadan 100 bin lira çektikten sonra arabasına yönelen Öner Y., aracın ön lastiğinin patladığını gördü. Öner Y. daha sonra para dolu çantayı aracın içerisine bırakarak lastikçi aramak için çevreden yardım istemeye gitti.

        Bu sırada bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 2 şüphelinin aracın yanına gelerek arka koltukta duran çantayı incelemeye başladığı, yan tarafta bulunan aracın şoförünü görüp dikkat çekmemek için oyalanıyor gibi yaptığı, şoför gittikten sonra aracın kelebek camını kırarak kapıyı açıp koltukta duran çantayı aldığı ve caddede bekleyen araca doğru hızla koşup binerek olay yerinden kaçtığı görülüyor.

        Daha sonra araç sahibi Öner Y. aracın başına geldiğinde camın kırılmış ve arka koltukta bulunan çantanın çalındığını gördü. Şok geçiren Öner Y. hemen polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        İddiaya göre şüphelilerin daha öncede Buttim İş Merkezinde bulunan bir bankanın önünde araçta bulunan 38 bin lirayı almak için aynı taktiği uyguladıkları fakat araç sahibinin fark etmesi üzerine başarısız oldukları öğrenildi.

        Yabancı uyruklu şahısların Uluyolda bir otelde kaldığını belirleyen ekipler, otele gidip şüpheliler hakkında araştırma başlatırken, şehrin giriş çıkışlarını kapatarak yolları ve yakın bölgeyi abluka altına aldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa