Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor, geçen sezon Başakşehir’de fazla forma şansı bulamayan Tunay Torun’u kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulübün 2. başkanı Cem Öztürk, oyuncunun menajeriyle birlikte bugün Bursa'ya geleceğini açıkladı.

        Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan yeşilbeyazlı ekipte, transfer hareketliliği sürüyor. Bursaspor’un Başakşehir’de forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Tunay Torun ile prensip anlaşmasına vardığı açıklandı. İstanbul ekibinden bedelsiz olarak 1 yıllığına kiralanacak olan Torun’un yıllık 700 bin Euro alacağı öğrenildi. Başakşehir ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncu, geçen sezon turunculacivertli formayla ligde 6 maça çıkmış, 1 asistlik katkıda bulunmuştu.

        2. Başkan açıkladı

        Bursaspor’un stadyumda yapılan sponsorluk anlaşmasına katılan 2. Başkan Cem Öztürk, basın mensupları ile yaptığı sohbette Tunay Torun transferini açıkladı. Öztürk, 28 yaşındaki oyuncunun bugün menajeriyle birlikte Bursa’ya geleceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa