Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen 'Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklar' projesi Bursa'da da başlatıldı.

        İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, 'Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklar' projesi için çalışmalara başladıkları bildirdi. Çocukların yaşama, korunma, gelişme, katılma gibi dört temel hakkının yanında sağlıklı büyüme, oyun oynama ve zararlı alışkanlıklardan korunma haklarının da bu projenin önemli halkasını teşkil ettiğini anlatan Serpil Noyan, "Üenelinde olduğu gibi İnegöl'de de 'Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklarımız' kampanyasını başlattık. Maksadımız çocuklarımızın akranlarıyla yaşayabilecekleri oyun alanları, çocuk hakları sokakları oluşturmaktır. Çocuklarımızı bu proje sayesinde çağın hastalığı olan ve radyasyon yayan elektronik oyunlardan uzaklaştırarak, çocukça yaşayabilecekleri mekanlar oluşturmayı hedefliyoruz. Ücretsiz piknik, gezi, uçurtma şenliği ve sportif yarışmalar tertipleyeceğiz. Çocuklar internet salonlarında değil, oyun alanlarında olmalıdır. Bu proje sayesinde çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan da korumayı hedefliyoruz. Her kesimden projeye destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa