Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir gencin minik ördekle dostluğu görenleri şaşırtıyor.

        Karacabey’de esnaflık yapan Muhammet Çakır ile "Paşa" ismini verdiği minik ördek yavrusunun arkadaşlığı görenleri şaşırtıyor. Yavruyken aldığı ördeği 15 gündür besleyen ve gittiği her yere kendisinin peşinden geldiğini söyleyen Muhammet Çakır, “Ben bu ördeği 4 günlükken aldım. Ben nereye gidersem o da benimle geliyor. Kahvede, bakkalda veya gittiğim her yerde benimle beraber. Biz aramızda iyi bir bağ kurduk. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Gece, ben olmadan uyumuyor. Beni görmediği zaman sürekli bağırıyor. Bana insanlardan daha yakın geliyor. Erkek olduğunu öğrendiğim minik ördeğime Paşa ismini koydum. Hiç peşimden ayrılmıyor. Sürekli benimle beraber. Onu kendi ellerimle besliyorum” ifadelerini kullandı.

        Minik ördeğin mahallenin maskotu olduğunu belirten kahvehaneci Kayhan Sinop, “Ben burada kahvecilik yapıyorum. Muhammet kahvemize geliyor. Minik ördek de onun peşinden geliyor. Peşinden hiç ayrılmıyor. Ben bu zamana kadar hiç böyle bir şey görmedim” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa